Cine suntem

Asociatia pentru Informare Educare Comunicare (AIEC) a fost infiintata in 2011 avand ca scop imbunatatirea calitatii vietii populatiei prin cresterea accesului la informare si educare.

Membrii fondatori ai asociatiei au au fost implicati in ultimii 15 ani in diferite proiecte la nivel national si international in cadrul carora au derulat activitati si campanii de  informare, educare, comunicare iar urmarea fireasca a fost infiintarea unei asociatii prin care sa isi continue implicarea in ceea ce cred: Educatia este cel mai important pilon pentru dezvoltare atat la nivel de persoana cat si la nivel de societate.

Mai mult decat atat, AIEC colaboreaza strans cu experti si consultanti din domenii diferite: Sociologie, Psihologie, Asistenta Sociala, Stiinte Politice si Stiinte Economice, Management de proiect, Management financiar, Publicitate si PR, Accesarea fondurilor europene si de coeziune, Finante – contabilitate – audit. Experienta consultantilor se refera atat la mediul de afaceri cat si la cel non-profit prin colaborarile cu organizatile non-guvernamentale (ONG).

In mediul non-profit acestia au scris, coordonat si implementat proiecte in parteneriat sau finantate de Ministerul Educatiei, Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Apararii, Ministerul Sanatatii, Fondul Natiunilor Unite Pentru Populatie (UNFPA), Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (UNDP), John Hopkins University, Centrul pentru dezvoltare si activitati pentru populatie (CEDPA), Fodul global, Banca Mondiala, Organizatia Mondiala a sanatatii (OMS), Mecanismul finaciar SEE, POSDRU, UNICEF, UNDP, EEA Grants, FDSC.

In mediul afacerilor au conceput si furnizat evenimente pentru: ABCRO, BCR, Banca Romaneasca, Cefin, Garanti Bank, Howard Jonshon, Merck Romania, Orange Romania, Ceva Logistics & Vodafone Romania, Noul Comtim, Red Bull, Roland Berger Strategy Consultants, Siemens Romania, GDF Suez, Transfond si multi altii.

Toti consultantii sunt certificati atat la nivel national – CNFPA (Formator, Management de proiect, Managemenet financiar, Expert in accesarea fondurilor structurale si de coeziune, Inspector resurse umane) cat si international (UN) in urmatoarele specializari: Teatru Forum, Leadership Situational, Formare de Formatori (Y-Peer- UNFPA), Programarea Neouro – Lingvistica (NLP).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.